Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ψέκασε, σκούπισε, τέλειωσε

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Southampton και της Watford. Οι  φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν την νίκη και έτσι φτάνουν τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Παρά την υψηλή κατοχή της Southampton στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Marco Silva έκανε το διπλό μέσα στο St. Mary’s Stadium. Την πρώτη καλή στιγμή για την Watford στο πρώτο ημίχρονο είχε ο Holebas από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 23’. Το γκολ για την ομάδα του ήρθε στο 38’ από τον Doucoure με σουτ εκτός περιοχής μετά από ασσίστ του Femenia. Οι «Άγιοι» δεν μπόρεσαν να απειλήσουν επικίνδυνα και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-1.

Οι ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους δεν σταμάτησαν στο δεύτερο μέρος όπου αρκετές φορές απείλησαν την εστία του Forster πότε με τον Carrilo και πότε με τον Chalobah στο 55’. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Silva πέτυχε στο 66’ ο Janmaat ξανά με σουτ εκτός περιοχής από ασιστ του Cleverley. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Watford μεγάλη νικήτρια με το τελικό σκορ στο 0-2.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *