Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όλα «μηδέν» στο Vicarage

Σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος, Watford και Middlesbrough αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Vicarage Road, παραμένοντας σε ασφαλή μεν, κοντινή δε απόσταση από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ήταν συναισθηματικά φορτισμένο εξαιτίας της απώλειας του πρώην προπονητή των Hornets, Graham Taylor, που απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη και θεωρείται ο σημαντικότερος τεχνικός στην ιστορία του συλλόγου, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα.

Επίσης, για τους φιλοξενούμενους έκανε ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Rudy Gestede, που μετακινήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Riverside από την Aston Villa και για τους γηπεδούχους ο Tom Cleverley.

taylor

Το ματς

Η πρώτη καλή προϋπόθεση ήρθε στο 9′ με τον Victor Valdes να προλαβαίνει τον Etienne Capoue και στην επόμενη φάση ακυρώθηκε τέρμα του Christian Stuani ως οφσάιντ.

Λιγοστές ήταν οι ευκαιρίες και η επόμενη ήταν στο 27′, με τον Abdoulaye Doucoure να μη μπορεί να νικήσει τον Valdes, ενώ η Boro απάντησε εννιά λεπτά μετά με τον Stuani να στέλνει ένα σουτ λίγο πάνω από την εστία του Heurelho Gomes.

Το πρώτο μέρος ήταν «φτωχό» σε θέαμα και δίχως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κάτι που συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Με την έναρξη, o George Friend απείλησε για την Middlesbrough. Στο 51′ ο Stefano Okaka δεν κατάφερε να νικήσει τον Valdes και στην αντεπίθεση ήταν η σειρά του Gomes να μπλοκάρει ενέργεια του Fabio da Silva.

Στο 78ο λεπτό ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Okaka εντός περιοχής, δίνοντας μάλιστα κίτρινη για θέατρο στον Ιταλό φορ, ενώ οκτώ λεπτά πριν το φινάλε ο νεοαποκητηθείς Cleverley παραλίγο να γίνει ήρωας, με το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει το δοκάρι και να περνά εκτός εστίας.

Μέχρι το τέλος καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο τέρμα και το 0-0 ήταν το τελικό σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 66ο λεπτό της συνάντησης ο πορτιέρο των γηπεδούχων αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον Costel Pantilimon.

Έτσι, οι Hornets είναι στην 14η θέση με 23 βαθμούς και δεν πήραν τη νίκη για έκτο συνεχόμενο ματς, τη στιγμή που η ομάδα του Aitor Karanka κράτησε ξανά το «μηδέν» στην άμυνα, ωστόσο βρίσκεται «κολλημένη» στη 16η θέση με 20 βαθμούς, τέσσερις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνθέσεις

Watford: Gomes (66′ Pantilimon), Kaboul, Brittos, Prodl, Holebas (89′ Zuniga), Behrami (77′ Cleverley), Capoue, Kabasele, Doucoure, Deeney, Okaka

Middlesbrough: Valdes, Gibson, Espinosa, Chambers, Fabio, Friend, Leadbitter, Forshaw, De Roon, Stuani (65′ Gestede), Negredo

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *