Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Όταν ο Keane είπε όχι στη United

Σε συνέντευξή του, ένα από τα νέα αποκτήματα της Everton o Keane αποκάλυψε το ενδιαφέρον που είχε η προηγούμενη ομάδα του για να τον πάρει πίσω.

Την περίοδο των μεταγραφών του καλοκαιριού το όνομα του νεαρού Άγγλου αμυντικού ακουγόταν έντονα από διάφορες ομάδες. Η Everton τελικά ήταν αυτή που τον απέκτησε, με τον σύλλογο του Liverpool να δίνει στην Burnley κοντά στα £31m για τον 24χρονο παίκτη. Όμως όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο παίκτης, και η πρώην ομάδα του Manchester United βρισκόταν κοντά στην απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον ατζέντη του για να επιστρέψει το Michael εκεί απ’ όπου ξεκίνησε. Παρότι έφτασε πολύ κοντά στην μεγάλη επιστροφή, τα πράγματα γι’ αυτόν άλλαξαν και σκέφτηκε πως δεν θα ήταν πάντοτε βασικός στα πλάνα του Mourinho. Γι’ αυτό το λόγο θεώρησε πως θα ήταν καλύτερο για το μέλλον του να επιλέξει την Everton ως τον επόμενο σταθμό του. Μάλιστα τόνισε πως όλοι στην οικογένειά του υποστηρίζουν United και πως θα έκανε πραγματικά χαρούμενο τον πατέρα του να επέστρεφε στο Manchester όμως αστειευόμενος δήλωσε: «Από το να πάρω μεταγραφή στη Liverpool, καλύτερα η Everton» θέλοντας να τονίσει ακόμη πιο πολύ την αγάπη της οικογένειάς του και του ίδιου για την κόκκινη μεριά του Manchester.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *