Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Όχι» σε Κίνα από Payet

Γιγαντιαίες απολαβές θα μπορούσε να εξασφαλίσει ο πολυσυζητημένος άσος της West Ham, Dimitri Payet, σε περίπτωση που αποφάσιζε να μετακομίσει στο κινεζικό πρωτάθλημα, κάτι που όμως φαίνεται πως απορρίπτει για χάρη της Marseille.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τρεις κινέζικοι σύλλογοι, μεταξύ των οποίων και η Hebei China Fortune του Manuel Pellegrini και του Gervinho, προσέφεραν στον Γάλλο σταρ εβδομαδιαίες απολαβές που αγγίζουν τις 500.000 λίρες την εβδομάδα και τα 26 εκ. το χρόνο (!), τη στιγμή που τους Hammers λαμβάνει 125.000 την εβδομάδα.

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης έχει καταστήσει σαφή την πρόθεσή του να επιστρέψει στη Γαλλία και τη Marseille, για οικογενειακούς λόγους όπως υποστηρίζει, και απέρριψε τις εν λόγω προσφορές, ενώ το «παζάρι» για την αποχώρησή του από την Ham καλά κρατεί.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην Marseille θα λαμβάνει ακόμη και 30 τοις εκατό λιγότερα χρήματα, δηλαδή περίπου 87.500 λίρες την εβδομάδα, και ουσιαστικά το deal «κολλάει» στις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας, η οποία αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 30 εκ. λιρών προκειμένου να τον αφήσει να φύγει, τη στιγμή που οι Γάλλοι προσφέρουν 20.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *