Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Aston Villa-QPR (preview & bet)

Aston Villa-QPR (preview & bet)

Στο Villa Park η Aston Villa λίγα μόλις 24ωρα μετά το εμφατικό 4-1 επί της πρωτοπόρου Γουλβς παίζει και πάλι μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο τούτη την φορά την QPR η οποία έχει ως μοναδικό στόχο μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Οι “Χωριάτες” ζούνε μεγάλες στιγμές αφού η νίκη τους με 4-1 απέναντι στην φιλόδοξη πρωταθλήτρια Γουλβς ακόμη συζητιέται- όχι άδικα- στο Νησί.

Η ομάδα του Στιβ Μπρους λειτουργεί σαν μια “καλοκουρδισμένη μηχανή” και οι αριθμοί , στην περίπτωση της, “μιλάνε” από μόνοι τους.

Δεν είναι το τυχαίο το ρεκόρ: 11-1-1 που “τρέχουν” στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην κατηγορία με αποτέλεσμα να έχουν σκαρφαλώσει στην 3η θέση και να απέχουν πλέον στο -4 από την 2η Κάρντιφ αλλά και στο -7 από την κορυφή.

Αναφορικά στους απόντες του αποψινού αγώνα ο Ιβοριανός επιθετικός Τζόναθαν Κοτζιά, ο διεθνής με το Κονγκό και πρώην “πράσινος” Κρίστοφερ Σαμπά και ο τερματοφύλακας Τζεντ Στιρ παραμένουν στο “απουσιολόγιο” του έμπειρου τεχνικού.

Έτσι και αλλιώς ο Μπρους πιστό στο δόγμα “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει” είναι έτοιμος να παρατάξει την ίδια ακριβώς 11άδα με αυτήν που είχαμε δει και απέναντι στους “Λύκους” την περασμένη αγωνιστική.

Έτσι, αναμένεται να δούμε το “4-2-3-1” με τον Λούις Γκράμπαν στο “9”, ο 30χρονος πρώην επιθετικός της Μπόρνμουθ έχει σκοράρει σε 4 σερί ματς, αλλά και τον επίσης φορμαρισμένο Σκοτσέζο Σνόντγκρας με 12 ασίστ ήδη φέτος στο ενεργητικό του.

Οι Rangers προέρχονται από το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 απέναντι στην ουραγό Σάντερλαντ χάρη στο “παρθενικό” τέρμα του 19χρονου Νιγηριανού Έζ ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία του συλλόγου και πέρσι έπαιζε ως δανεικός στην Γουίκομπ.

Αυτό ήταν το πρώτο “τρίποντο” για την ομάδα του Ίαν Χόλογουεϊ μετά από τρία ματς ( 0-1-2) που έδωσε μια σχετική ώθηση στην ομάδα να αναρριχηθεί στην 16η θέση και να αποσπαστεί πλέον στο + 13 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως απόψε προαπαιτούμενο για να πάρει αποτέλεσμα στο Villa Park είναι να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Δεν είναι εύκολο για την ΚΠΡ εάν αναλογιστεί κανείς πως τελευταία φορά που πέτυχαν back to back αγώνες στην κατηγορία με Clean sweet ήταν τον Αύγουστο του 2016.

Προϊστορία: Η Άστον Βίλα αριθμεί 8 διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια της δίχως ήττα απέναντι στην ΚΠΡ εκ των οποίων οι 6 είναι νίκες.

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Aston Villa-QPR (preview & bet)

Aston Villa-QPR (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *