Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Leicester City-Chelsea (preview & bet)

Leicester City-Chelsea (preview & bet)

Στο King Power η Leicester City υποδέχεται την Chelsea σε μια αναμέτρηση στην οποία έρχονται αντιμέτωπες οι δυο πιο πρόσφατες πρωταθλήτριες στο Νησί με έπαθλο στον νικητή ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Αμφότερες βρέθηκαν μεσοβδόμαδα στην Ισπανία αλλά για διαφορετικούς λόγους αφού η μεν Λέστερ έκανε προετοιμασία στην Μαρμπέλα και η Τσέλσι υπέστη βαριά ήττα και αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα (3-0) στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι “Αλεπούδες” που έκαναν μια μίνι προετοιμασία στην Ισπανία τις προηγούμενες ημέρες αναμένεται να παραταχτούν με την ίδια 11άδα με την οποία είχαν παραταχτεί και στο πρόσφατο νικηφόρο πέρασμα τους από το Hawthorns απέναντι στην ουραγό Γουέστ Μπρόμιτς (4-1).

Ο Κλοντ Πιέλ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε στο πρόσφατο ματς κόντρα στους Baggies και ειδικά από το δίδυμο των: Μαχρέζ- Βάρντι που άρχισε ξανά να συνεννοείται με …κλειστά μάτια και να θυμίζει το δίδυμο που είχαμε απολαύσει το 2016 που είχαν κατακτήσει τον τίτλο στο Νησί και είχαν κάνει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλάει.

Ο Γάλλος τεχνικός που έχει δει την ομάδα του να παραμένει αήττητη μέσα στο 2018 μπροστά στο κοινό της σε όλες τις διοργανώσεις δεν υπολογίζει μονάχα στον Γκανέζο Ντάνιελ Αμαρτέϊ που εξακολουθεί να είναι λαβωμένος.

Εξάλλου, η πρόσφατη παράδοση τους στον θεσμό μόνο καλή δεν είναι αφού έχουν χάσει και τους τρεις προημιτελικούς που έχουν παίξει στο 21ο αιώνα εκ των οποίων η πιο πρόσφατη από την σημερινή της αντίπαλο Τσέλσι το 2012.

Η Τσέλσι καλείται να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο αποκλεισμό της στο Καμπ Νου από την Μπαρτσελόνα (3-0) στο Champions League σε ένα ματς στο οποίο οι Λονδρέζοι δεν στάθηκαν άσχημα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον εκπληκτικό Λιονέλ Μέσι.

Κάποιες αλλαγές θα τις κάνει ο Κόντε για να φρεσκάρει την 11άδα του όπως αυτή του Καμπαγέρο με τον Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια αφού ο διεθνής Βέλγος τερματοφύλακας που δέχτηκε δυο γκολ από τον Μέσι κάτω από τα πόδια του και δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Κακά τα ψέμματα στην παρούσα φάση προτεραιότητα για τον Αντόνιο Κόντε στην παρούσα φάση είναι να πλασαριστεί η ομάδα εκ νέου στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας στην Premier League για να παίξει και του χρόνου στο Champions League. Σωστό. Αλλά αλήθεια στο καθεστώς πίεσης και αμφισβήτησης ( αδίκως) που βρίσκεται ο Ιταλός τεχνικός από την διοίκηση και μερίδα των ΜΜΕ θα αντέξει έναν διαδοχικό αποκλεισμό μέσα σε λίγα 24ωρα;

Μην ξεχνάμε πως στο ίδιο γήπεδο και απέναντι στον ίδιο αντίπαλο είχε …λήξει η δεύτερη θητεία του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο των “μπλε”.
Εκτός έδρας οι πρωταθλητές αριθμούν πέντε διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ το χειρότερο ρεκόρ του συλλόγου είναι εφτά από το 2000.

Πάντως έχουν καλή παράδοση στον θεσμό αφού έχουν προκριθεί 10 φορές στις τελευταίες 13 στους “8” του θεσμού αριθμώντας στην ίδια περίοδο δυο μόλις αποκλεισμούς από λΕβερτον (2-0) το 2016 και από την Μπάρνσλεϊ το 2008.

Προϊστορία: Η Τσέλσι όχι μόνο παραμένει αήττητη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις αλλά έχει πετύχει και τουλάχιστον δυο γκολ μέσο όρο ανά 90λεπτο στα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα απέναντι στην Λέστερ εκτός έδρας. Επιπλέον και τις τρεις φορές που οι δυο τους αναμετρήθηκαν στην διοργάνωση (1997, 2000, 2012) ισάριθμες φορές στο φινάλε οι Λονδρέζοι κατέκτησαν το τρόπαιο!

Σύνταξη-επιμέλεια: Γιάννης Καρατζαφέρης

Bet πρόταση θα δείτε εδώ

πηγή: betweekend.gr

Leicester City-Chelsea (preview & bet)

Leicester City-Chelsea (preview & bet)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *