Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

28/02/2005- Το «τσαλάκωμα» μιας διασημότητας για χάρη της αγαπημένης της ομάδας

Σαν σήμερα το 2005 η Manchester City νίκησε την Norwich 3-2, σε έναν αγώνα, ο οποίος έρχεται στην μνήμη μας, για την στιγμή που στο ημίχρονο η γνωστή σεφ και ιδιοκτήτρια των “Καναρινιών” Delia Smith, πήρε ένα μικρόφωνο σε μια προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό των φιλάθλων.

H Smith με το μικρόφωνο ανα χείρας είπε: έχω ένα μήνυμα για τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Χρειαζόμαστε τον 12ο παίκτη, που βρίσκεστε; Πρέπει να βγείτε μπροστά. Πάμε.

Την επόμενη ημέρα όλες οι εφημερίδες έγραψαν για το γεγονός αυτό θέτοντας ερωτήματα του τύπου: ήταν μεθυσμένη, ήταν ένα ξέσπασμα, ή μήπως ήταν μια αυθεντική έκκληση από μια πιστή φίλαθλο της ομάδας;

Όπως και να’χει τα λόγια αυτά δεν βοήθησαν την Norwich στον αγώνα με την Manchester City, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ νίκης με τον Robbie Fowler. Κάπως έτσι πήγε στράφι το πολύ καλό ξεκίνημα των γηπεδούχων, που τους είχε βάλει μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα, ένα προβάδισμα που είχε γίνει καπνός στο τέλος του α’ ημιχρόνου, καθώς οι “Πολίτες” κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν.

Στην πρώτη χρονιά των “Καναρινιών” στην Premier League μετά το 1995 τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά, καθώς η ομάδα παράπαιε από την αρχή της χρονιάς, έχοντας πετύχει μόλις 3 νίκες σε 27 αγωνιστικές και δικαίως βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μετά και την ήττα από την Manchester City, η Norwich κατόρθωσε να πετύχει 4 ακόμα νίκες, οι οποίες όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετές, με συνέπεια να υποβιβαστεί η ομάδα ευρισκόμενη στην 19η θέση έχοντας συγκομιδή 33 βαθμούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *