Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να παραμείνει στην Chelsea ο Fabregas

Ο Cesc Fabregas φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τους “Μπλε” και το Λονδίνο παρά τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του.

Ο παίχτης φέτος έχει ξεκινήσει μόλις σε 10 παιχνίδια ως βασικός και τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο, καθώς σύμφωνα με αναφορές, η Chelsea βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να υπογράψει τον Tiemoue Bakayoko, ο οποίος αναμένεται να κοστίσει στους “Μπλε”, περίπου 40 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε επίσης: Πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Chelsea ο Lukaku

Η Milan σύμφωνα με αναφορές, ίσως προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση και να προσπαθήσει να υπογράψει τον Ισπανό παίχτη, κάτι όμως που είναι πολύ δύσκολο, παρά τα χρήματα που μπορεί να πάρει ο παίχτης, καθώς ο Ιταλικός σύλλογος ίσως προσφέρει συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές σε σχέση με αυτές που έχει αυτή την στιγμή ο Fabregas στην Cheslea, η οποίες φτάνουν τις 170 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, κάτι που τον κάνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες των “Μπλε”, ενώ το συμβόλαιο του έχει ακόμη διάρκεια δύο χρόνια.

Ενώ ο Fabregas δήλωσε “Είμαι δεμένος με την Αγγλία. Με τον τρόπο ζωής, την εκπαίδευση και γενικά με όλα. Η κόρη μου γεννήθηκε εδώ, η γυναίκα μου είναι από εδώ. Είμαι ερωτευμένος με το Λονδίνο, πραγματικά μου αρέσει αυτή η πόλη και ο κόσμος της.”

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *