Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Norwich-Southampton (F.A Cup preview)

Η Southampton φιλοξενείται από τη Norwich (17:00) για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας στο Carrow Road.

Norwich

Ο Alex Neil αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές κόντρα στους «Αγίους». Ο Σκωτσέζος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Graham Dorrans που θα είναι εκτός για δύο μήνες, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά και το Louis Thompson που είναι ανέτοιμος. Ο James Madison επέστρεψε στην ομάδα μετά το δανεισμό του στην Aberdeen, αλλά δε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Αντίθετα ο Matt Jarvis επιστρέφει, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Southampton

Ο Claude Puel σκοπεύει να φρεσκάρει την ομάδα του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Απόντες για τους «Αγίους» θα είναι ο Cedric, που χτύπησε στο αγώνα με την Everton, αλλά και οι εδώ και καιρό τραυματίες Austin, Targett και Pied. Αμφίβολος θεωρείται και ο Ryan Bertrand που έχει ίωση. Ο Virgil Van Dijk θα είναι και πάλι διαθέσιμος, αφού εξέτισε την τιμωρία του.

Προϊστορία

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για τέταρτη φορά στο Κύπελλο Αγγλίας, με τη Southampton να έχει επικρατήσει την τελευταία φορά το Φεβρουάριο του 2003. Η προηγούμενη αναμέτρησή τους στο Carrow Road είχε λήξει με νικήτρια τη Norwich με 2-1, το Μάρτιο του 1992.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *