Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εκτός με Liverpool ο Fonte

O Claude Puel ανακοίνωσε πως δεν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του τον Πορτογάλο, εν όψει του ημιτελικού με τη Liverpool για το EFL Cup.

Φήμες κάνουν λόγο για επικείμενη μεταγραφή του Fonte, με τη Manchester United να συγκαταλέγεται στους διεκδικητές του. Μια ενδεχόμενη φυγή του θα κοστίσει αρκετά στη Southampton, καθώς έχει σενθέσει ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο με το Van Dijk. Οι «Άγιοι», που βρίσκονται στη 10η θέση της Premier League, δεν επιθυμούν να χάσουν βασικούς ποδοσφαιριστές σε αυτή τη φάση.

Ο Πορτογάλος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια έως τώρα, αλλά δε θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης, αφού ο Puel δε θέλει να έχει στην ενδεκάδα του έναν παίκτη του οποίου η παραμονή είναι αβέβαιη.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός: «Ο Jose δε θα συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι. Θα δούμε για το επόμενο. Έχουμε έναν συναρπαστικό αγώνα την Τετάρτη και το να συγκεντρωθούμε σε αυτόν, είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, ώστε να προετοιμαστούμε για το δεύτερο. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι. Αυτή η διοργάνωση είναι μια ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε κάτι και αυτό είναι το σημαντικό».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *