Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να μείνει ο Ngoy

Αποφασισμένος να μείνει στην Stoke και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν είναι ο Julien Ngoy σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος.

Ο Julien Ngoy μπορεί να ανήκει από το καλοκαίρι του 2013 στην Stoke, ποτέ όμως δεν κατάφερε να μείνει στην ομάδα και δινόταν δανεικός, όμως φέτος παρέμεινε στην ομάδα και μάλιστα αγωνίστηκε στον πρόσφατο αγώνα των «Potters» με την Arsenal, όντας από τους διακριθέντες της ομάδας του.

Παρά τις… «σειρήνες» που ακούστηκαν για ενδεχόμενο δανεισμό του, ο 19χρονος Βέλγος αναμένεται να παραμείνει στο Bet365 Stadium με δεδομένες και τις απουσίες της ομάδας λόγω του Copa Africa και ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος τόσο για την παραμονή όσο και για την εικόνα του στις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω στην πρώτη ομάδα. Οι προπονητές μου δίνουν αρκετές συμβουλές καθημερινά και κάνω πάντα ότι θέλουν. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να παραμείνω στην πρώτη ομάδα. Θα προτιμούσα να παραμείνω στην ομάδα και να παλέψω για μία θέση παρά να πάω δανεικός. Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάω δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *