Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ένας Γάλλος στο «λιμάνι»;

Έτοιμος να ξοδέψει πολλά φαίνεται ο Klop και μάλιστα για χάρη ενός επιθετικού! Τα τελευταία νέα έρχονται από Γαλλία, και μάλιστα μιλούν ακόμη και για συμφωνία.

 

Μπορεί ο Coutinho να αποτελεί πλέον παρελθόν από το σύλλογο της Liverpool, όμως οι «Κόκκινοι» φαίνεται πως ακόμη αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να τον βρήκε στο πρόσωπο του Nabil Fekir! Ο Γάλλος που αγωνίζεται για λογαριασμό της Lyon έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Premier League με πιο πρόσφατο το ενδιαφέρον της Arsenal. Μπορεί λοιπόν ο Γάλλος επιθετικός να μην κατέληξε ποτέ στους «Κόκκινους» του Λονδίνου, όμως φαίνεται να προβάρει ήδη τα κόκκινα του Liverpool.

Τα Γαλλικά μέσα μιλούν για συμφωνία ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Αγγλικό σύλλογο να κάνει δικό της και τον αδερφό του Yassin. Πάντως ακόμη και αληθινές να μην είναι οι ειδήσεις που έρχονται από την γενέτηρά του, πρόσφατα ακόμη και από Αγγλία, όλο και μεγαλύτερο έδειχνε να είναι το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον παίκτη.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *