Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανανεώσεις με μέλλον για την Everton

Στην ανανέωση των συμβολαίων τριών ποδοσφαιριστών της προέβη σήμερα η Everton, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Πρόκειται για τους νεαρούς Dominic Calvert-Lewin, Mason Holgate και Jonjoe Kenny, οι οποίοι υπέγραψαν μέχρι το 2023 (ο πρώτος) και 2022 οι αλλοι δύο. Οι συγκεκριμένοι παίκτες καθιερώθηκαν φέτος στην ομάδα των «Toffees» και χρησιμοποιήθηκαν και από τον Ronald Koeman, και από τον David Unsworth και τώρα από τον Sam Allardyce.

O Calvert-Lewin είναι 20 ετών και φέτος μετρά ήδη 28 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι και διεθνής με την Κ21 της Αγγλίας. Ο Kenny είναι επίσης 20 χρονών, διεθνής και αυτός με την Κ21 και φέτος έχει αγωνιστεί 15 φορές, έχοντας δώσει δύο ασίστ, ενώ ο Holgate είναι σχεδόν ένα χρόνο μεγαλύτερος (21) και φέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 13 ματς (και αυτός διεθνής με την Κ21 των «Τριών Λιονταριών»).

Με την κίνησή της αυτή αλλά και γενικότερα με την χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών η Everton δείχνει πως επιθυμεί να μπει για τα καλά κι εκείνη σε μια διαδικασία «παραγωγής ταλέντων», κάτι που θα την βοηθήσει τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά μέσω μελλοντικών πωλήσεων.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *