Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανατροπή δεδομένων, προτιμά Liverpool o Van Dijk

Την προτίμησή του στη Liverpool, έναντι των Manchester City και Chelsea, φέρεται να εξέφρασε ο Virgil van Dijk στους ανθρώπους των «Reds», που όμως θα πρέπει να σπάσουν το ρεκόρ δαπάνης τους για να τον αποκτήσουν.

Ο αμυντικός της Southampton βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και αρκετό καιρό, καθώς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των «μεγάλων» της Premier League, ενώ η Liverpool από τη μεριά της δεν έχει σχολιάσει κάτι μέχρι στιγμής. Τις προηγούμενες ημέρες, ως φαβορί για την απόκτησή του εμφανιζόταν η City, η οποία προσέφερε στον Ολλανδό συμβόλαιο με απολαβές ύψους 200.000 λιρών εβδομαδιαίως.

Τώρα όμως, οι «Reds» είναι έτοιμοι να ισοφαρίσουν την προσφορά των «Citizens» ώστε να κάνουν δικό τους τον Van Dijk, με την Southampton πάντως να είναι έτοιμη για χοντρό «παζάρι», αφού θέλει να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό όφελος από τον αρχηγό της. Ο ίδιος ο παίκτης δείχνει προτίμηση στη Liverpool, o Jurgen Klopp μοιάζει να έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο Van Dijk κατέγραψε συνολικά 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς έχασε πολλά ματς λόγω τραυματισμού, ενώ σκόραρε και τέσσερις φορές.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *