Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Van Dijk η Liverpool

«Τέλος» στο ενδιαφέρον της Liverpool για την απόκτηση του Virgil van Dijk τέθηκε από χθες, καθώς οι «Reds» ζήτησαν συγγνώμη για την προσέγγιση στον ποδοσφαιριστή από την ομάδα του και εν συνεχεία απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Ήδη από προχθές η Southampton απευθύνθηκε στην Ομοσπονδία προκειμένου να διερευνήσει τυχόν παράνομες επαφές της Liverpool με τον ποδοσφαιριστή, και ενώ ο ίδιος εμφανιζόταν θετικός στο ενδεχόμενο να μετακινηθεί στο Anfield. Τελικά, η Liverpool αποφάσισε να απολογηθεί για την προσέγγισή της στον παίκτη και απέσυρε το ενδιαφέρον της, και έτσι η υπόθεση δεν θα λάβει μεγαλύτερη έκταση.

«Η Liverpool θα ήθελε να εκφράσει τη μετάνοιά της για τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν την Southampton και μεταγραφές παικτών ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον ιδιοκτήτη, το τεχνικό επιτελείο και τους φίλους της Southampton για οποιαδήποτε παρεξήγηση αναφορικά με τον Virgil van Dijk. Σεβόμαστε τη θέση της Southampton και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για τον παίκτη», σημείωσαν σε ανακοίνωσή τους οι «Reds».

Να τονιστεί πως ο Ολλανδός αμυντικός αποτελούσε τον Νο1 στόχο του Jurgen Klopp για την άμυνα και πλέον ο Γερμανός θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις. Η Southampton από την άλλη, δεν φαίνεται διατεθειμένη να πουλήσει τον Van Dijk και θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *