Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αποφασίζει για Samba ο Bruce

Την οριστική του απόφαση αναφορικά με το αν θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Christopher Samba ή όχι αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες ο Steve Bruce.

Η Aston Villa συμφώνησε την τελευταία μέρα των μετεγγραφών για την απόκτηση του Christopher Samba όμως με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τον δοκιμάσει πρώτα και μετά να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε συνεργασία μαζί του.

Ο 32χρονος Νιγηριανός αγωνίστηκε στη χτεσινή αναμέτρηση των «Χωριατών» της U-23 με τον ίδιο να βγάζει καλά στοιχεία. Μετά το τέλος του αγώνα ο Steve Bruce μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για το ενδεχόμενο να παραμείνει ο παίκτης, τονίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει οριστικά.

Αναλυτικά:

«Παρακολούθησα τον Samba  με την U-23. Τον γνωρίζω καλά μέσω του Big Sam και ήθελε να έρθει και να προπονηθεί μαζί μας. Υπάρχει αυτή η διαφορά επειδή είναι υπό δοκιμασία. Δεν είναι ακριβώς μία περίοδος δοκιμασίας. Θέλει να κερδίσει ένα συμβόλαιο γι’ αυτό και του δώσαμε την ευκαιρία να προπονηθεί και να είναι σε καλή κατάσταση. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες δύο βδομάδες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *