Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Αυτοί θα αγωνιστούν την Τρίτη

Λίγο πολύ οποίος γνωρίζει τα τις United μπορεί να γνώριζε εδώ και μέρες ποιοι δύο παίκτες θα αγωνιστούν βασικοί στην αμυντική γραμμή της ομάδας στον προσεχές αγώνα για το Champions League. Ο José Mourinho όμως φρόντισε να μας ενημερώσει όλους για το ποιοι θα είναι αυτοί οι παίκτες έτσι και αλλιώς.

Ο λόγος για τους Chris Smalling και Victor Lindelof που αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο Old Trafford την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στις υπηρεσίες του τον Eric Bailly, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας στον ημιτελικό του Europa, τον Phil Jones μετά από καταγγελία της UEFA για την συμπεριφορά του στον τελικό του Europa League και τον Marcus Rojo που δεν έχει ανακάμψει ακόμη από τον τραυματισμό του. Έτσι οι μοναδικές δύο επιλογές που του απομένουν για τα μετόπισθεν είναι αυτοί οι 2 αμυντικοί.

Μάλιστα πολλοί πιστεύουν πως για τον αγώνα της Τρίτης με την Basel, ο Mourinho μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύστημα 3-5-2 όπως έκανε και σε μερικά ματς προετοιμασίας στην Αμερική το καλοκαίρι, αφήνοντας πίσω τους Smalling και Lindelof μαζί με κάποιον άλλο αμυντικό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *