Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βρέθηκε η αφορμή

Ακυβέρνητο πλέει ακόμη το καράβι της Everton μετά την απόλυση του Koeman. Ο Ολλανδός αποχώρησε από τον σύλλογο τη Δευτέρα και ο αντικαταστάτης του δεν έχει βρεθεί ακόμα.

 

Μπορεί το κλαμπ να ξόδεψε £140m στις φετινές μεταγραφές του, όμως μια μετακίνηση που δεν πραγματοποιήθηκε ήταν αυτή που στοίχισε στον Ronald τη δουλειά του. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο η πέτρα του σκανδάλου δεν ήταν κανείς άλλος από τον Olivier Giroud. Ο παίκτης ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα μετακινηθεί το καλοκαίρι στο Liverpool, τελευταία στιγμή αποφάσισε να παραμείνει Λονδίνο για χάρη της Arsenal.

«Είχα τον Giroud στο χέρι. Δεν ταίριαζε με την ομάδα, αλλά πραγματικά την τελευταία στιγμή αποφάσισε πως ήταν καλύτερο να παραμείνει στο Λονδίνο και να συνεχίσει με την Arsenal. Αυτό ήταν πολύ σκληρό για μένα, που θα έβρισκα καλύτερο επιθετικό;»

Ο τεχνικός συνέχισε και για το τεράστιο κενό που άφησε η μετακίνηση του Romelu Lukaku από την πρώην ομάδα του.

«Ο Lukaku ήταν πολύ σημαντικός για εμάς, όχι μόνο λόγω των γκολ που πετύχαινε. Εάν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά σε ένα παιχνίδι, αν δεν μπορούσαμε να παίξουμε τον τρόπο που ήμασταν συνηθισμένοι, υπήρχε πάντα η επιλογή να βγάζουμε σέντρες προς αυτόν. Ξαφνικά μας λείπει ένας τέτοιος παίκτης. Με τον Nikola Vlasic και τον Wayne Rooney, είχαμε επιθετικούς που θέλουν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους.»

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *