Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Βροχή οι ευκαιρίες…αλλά ουσία μηδέν

Southampton και Bournemouth ήρθαν ισόπαλες 0-0 στην έδρα των “Αγίων”, για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Μπορεί το σκορ να μην λέει πολλά, αλλά ήταν ένα παιχνίδι με τεράστιες ευκαιρίες από τις δυο ομάδες, οι οποίες κυνήγησαν το γκολ μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ενώ η Bournemouth είχε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλντι, το οποίο λανθασμένα υπέδειξε ο διαιτητής.

Στο 9’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Tadic ο οποίος σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα απο την εστία της Bournemouth.

Οι φιλοξενούμενοι στο 29’ απείλησαν με τον Gosling, ο οποίος με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Forster.

Η Bournemouth στο 32’ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Forster έκανε λάθος έξοδο και Shurman από κοντά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Davies ήταν εκεί για να την διώξει πάνω από την γραμμή.

Ο Rodriguez στο 44’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον παίχτη της Southampton ναι μπαίνει μέσα στην περιοχή της Bournemouth και να εξαπολύει έναν κεραυνό, αλλά ο Boruc με εκπληκτική επέμβαση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 61’ η Bournemout έχασε απίστευτη ευκαιρία, με τον King να βγάζει τον Afobe τετ α τετ με Forster, αλλά ο παίχτης των φιλοξενουμένων πλάσαρε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Bournemouth.

Ένα λεπτό αργότερα η Southampton έχασε διπλή ευκαιρία, με τον Redmon να σουτάρει δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Boruc με μια ασταθή απόκρουση, έδωσε την ευκαιρία στον Prowse, ο οποίος όμως μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 69’ η Southampton έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Tadic, ο οποίος όμως δεν κατάφερε με πλασέ να νικήσει τον Boruc.

Στο 72’ η Bournemouth απείλησε με τον Smith, ο οποίος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Forster.

Στο 78’ η Bournemouth κέρδισε πέναλντι μετά από ανατροπή του Fraser. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Arter αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 88’ο Arter έψαξε την εξιλέωση αλλά το σουτ που έκανε έξω από την μεγάλη περιοχή σταμάτησε στον Forster ο οποίος πραγματοποίησε μια εκπληκτική επέμβαση.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες: 

Southampton: Forster, Soares, Stephens. Yoshida, Bertrand, Davis, Romeu, Prowse (63’ Boufal), Tadic (81’ McQueen), Redmond, Rodriguez (63’ Long)

Bournemouth: Boruc, Smith, Francis, Coock, Daniels, Fraser, Surman (46’ Arter), Gosling, Pugh, Afobe, King (70’ Wilshere)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *