Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δίνει νέο συμβόλαιο σε Chamberlain η Arsenal

Νέα προσπάθεια να κρατήσει τον Alex Oxlade-Chamberlain θα καταθέσει η Arsenal, η οποία ετοιμάζεται να προσφέρει στον Άγγλο νέο βελτιωμένο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Star, οι «Gunners» δίνουν στον Chamberlain συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 125.000 λιρών την εβδομάδα προκειμένου να τον πείσουν να απορρίψει το ενδιαφέρον της Chelsea και να παραμείνει στο σύλλογο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «μπλε» προσφέρουν 40 εκατομμύρια λίρες για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και η Arsenal κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Arsene Wenger υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Άγγλος διεθνής θα αποδεχθεί εν τέλει την προσφορά δίνοντας τέλος στο «σίριαλ» που έχει προκύψει, όμως μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Chamberlain ήταν βασικός και στα δύο πρώτα παιχνίδια της Arsenal στην Premier League, δείγμα του ότι υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *