Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν προλαβαίνει τα group stage o Zlatan

O Πορτογάλος τεχνικός της Manchester United, σε συνέντευξη που έδωσε, έφερε μάλλον «άσχημα» μαντάτα για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Σουηδός φορ που ανακοινώθηκε χτες με κάθε επισημότητα από τον σύλλογο, φαίνεται πως δεν θα προλάβει λόγω του τραυματισμού του να αγωνιστεί στη φάση των ομίλων του CL. Ο Ibrahimovic υπέγραψε συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με τους «κόκκινους διαβόλους» και συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του στο προπονητικό κέντρο του κλαμπ.

Αναλυτικά ο Mourinho ανέφερε: «Δεν πιστεύω πως ο Zlatan θα αγωνιστεί στη φάση των ομίλων. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο. Έχουμε χώρο στη λίστα του Champions League για να τον συμπεριλάβουμε; Ναι, έχουμε. Μπορεί να παίξει στη knockout φάση αλλά γι ‘αυτό πρέπει να βρισκόμαστε στις 2 πρώτες θέσεις.»

Ερωτηθείς για την επιστροφή του 35χρονου επιθετικού δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακριβώς το πότε θα επιστρέψει και παρότι δεν μιλά μαζί του ή με το ιατρικό επιτελείο για το πότε θα είναι σίγουρα έτοιμος, γνωρίζει πως στα μέσα της σεζόν θα τον έχει σίγουρα διαθέσιμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *