Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν το κουνάει από δω

Αποφασιστικός για το μέλλον του David De Gea ήταν χτες ο Mourinho. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τον Ισπανό γκολκίπερ και το μέλλον του στην Manchester United, ενόψει του αγώνα με την Real Madrid.

O De Gea, που ήρθε το 2011 στους «κόκκινους διαβόλους» από την Atletico Madrid και έχει συμπληρώσει τις 250 συμμετοχές με την ομάδα, όπως δηλώνει ο Mourinho δεν το κουνάει από την United φέτος. Με τις δηλώσεις του έβαλε φρένο όχι μόνο σε όποιες ελπίδες μπορεί να είχε η Real Madrid για την απόκτηση του παίκτη, αλλά και στις φήμες που ήθελαν τον Ισπανό να ζητά την αποχώρησή του από το Old Trafford. Συγκεκριμένα εγκωμίασε το έργο και την προσπάθεια του De Gea όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, καθώς και το πόσο βελτιώθηκε την προηγούμενη σεζόν όταν έχασε την «σταθερότητά» του ως βασικός τερματοφύλακας από τον Romero.

Για την παραμονή του παίκτη, ο τεχνικός της United ανέφερε τα εξής: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν θα αποχωρήσει αυτή τη σεζόν. Αισθάνομαι πως είναι πολύ δύσκολο να φύγει.[…] Τον βλέπω πολύ χαρούμενο, συγκεντρωμένο, εργάζεται πιο σκληρά και θα μείνει σε εμάς 100%«

Στο τέλος της συνέντευξης μεταξύ άλλων ανέφερε πως στον επικείμενο αγώνα της Κυριακής με την Real Madrid, για το International Champions Cup, θα αγωνιστούν και ο De Gea και ο Romero για 45′.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *