Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεν φοβάται την απόλυση ο Ranieri

Καθόλου καλά δεν βαίνουν τα πράγματα φέτος στο στρατόπεδο της Leicester City, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να βρίσκονται στην 16η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Foxes, ωστόσο, παραδόξως έχουν προκριθεί ήδη στη φάση των «16» του Champions League, και μάλιστα ως πρώτοι, με τον Claudio Ranieri, τον τεχνικό της ομάδας, να υποστηρίζει πως δεν έχει στο νου του την απομάκρυνσή του από τον πάγκο.

«Ποτέ (σ.σ. δεν σκέφτομαι την απόλυση), καθώς δεν είναι δική μου απόφαση. Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται πάντα πίσω μας, προσπαθεί να μας βοηθά και είναι συνεχώς θετικός. Φυσικά, δεν είναι χαρούμενος τώρα, όπως και κανένας στο σύλλογο», υπογράμμισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής σε δηλώσεις του, προσθέτοντας:

«Όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε μαζί και όταν χάνουμε, χάνουμε μαζί. Η εμπειρία μου, μου λέει πως είναι σημαντικό να παραμείνεις ήρεμος και θετικός, να πιστεύεις στους παίκτες και να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου».

Σημειώνεται πως ο Ranieri άφησε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές εκτός για τον αποψινό τελευταίο αγώνα των ομίλων κόντρα στην Porto (Jamie Vardy, Riyad Mahrez, Islam Slimani, Robert Huth), καθώς θέλει να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες να δείξουν την αξία τους και να πάρουν εμπειρίες.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *