Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεύτερη προσφορά για Evans η Leicester

Δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι η Leicester, η οποία μετά την ενίσχυση στην επίθεση το περασμένο καλοκαίρι, φέτος φαίνεται πως θωρακίζει την άμυνά της.

Οι «Foxes», σύμφωνα με την Telegraph, μετά την απόκτηση του Harry Maguire από τη Hull, ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους και τον Jonny Evans της West Brom, αν και η περίπτωση μόνο εύκολη δεν θεωρείται. Συγκεκριμένα, οι «Baggies» φέρονται να απέρριψαν προσφορά ύψους 10 εκατομμυριων πριν λίγο καιρό και τώρα η περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας ετοιμάζεται για δεύτερο χτύπημα.

Ο Craig Shakespeare δυναμώνει την άμυνα της ομάδας του καθώς το δίδυμο Robert Huth-Wes Morgan δεν δείχνει πλέον το ίδιο αξιόπιστο και ο Βορειοϊρλανδός άσος αποτελεί μια καλή περίπτωση. Η Leicester ήδη χτύπησε την πόρτα της Middlesbrough και για τον Ben Gibson, όμως το ποσό που ζητούσε η «Boro» κρίθηκε μεγάλο και έτσι στράφηκε στην περίπτωση του πρώην αμυντικού της United.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Evans δεν βιάζεται να πάρει κάποια αποφαση, καθώς γνωρίζει πως θα έχει στα χέρια του κι άλλες προσφορές. Ήδη, Arsenal και Everton αποτελούν δύο πιθανούς προορισμούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *