Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δεύτερη σπουδαία προσθήκη για Everton

Έχοντας μόλις αποκτήσει τον ελπιδοφόρο πορτιέρο Jordan Pickford από την Sunderland, η Everton προέβη και σε δεύτερη, σπουδαία μεταγραφή, εκείνη του αρχηγού του Ajax, Davy Klaassen.

Ο Ολλανδός μέσος, διεθνής με την πατρίδα του, βρισκόταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Ronald Koeman και εν τέλει έπεσαν οι υπογραφές και ανακοινώθηκε από τους «Toffees». Το ποσό που θα βγάλουν από τα ταμεία τους ανέρχεται στα 23,6 εκατομμύρια λίρες, ενώ ο 24χρονος άσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει, ο Klaassen αποτελούσε διακαή πόθο του Koeman για την μεσοεπιθετική γραμμή και ίσως αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του Ross Barkley, ο οποίος πιθανόν να αποχωρήσει φέτος. Ο Ολλανδός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε 16 τέρματα και βοήθησε τον Ajax να φτάσει στον τελικό του Europa League, όπου ηττήθηκε από την Manchester United.

Συνολικά, έχοντας κάνει το ντεμπούτο στα 18 του το 2011, ο Klaassen πέτυχε 49 τέρματα σε 163 εμφανίσεις με τον «Αίαντα», ενώ έχει φορέσει και 14 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο. Επόμενη μεταγραφή για την Everton τώρα ίσως εκείνη του Sandro Ramirez της Malaga.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *