Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε!

67 λεπτά χρειάστηκε η Tottenham για να κερδίσει το παιχνίδι εναντίον της Burnley.Οι Spurs με την απουσία του Kane δυσκολεύτηκαν επιθετικά και φαινόταν ότι τους έλειπαν οι ιδέες, αλλά μετά το 67′ βρήκαν τον τρόπο να διασπάσουν την άμυνα της Bournley, με το σκορ να ολοκληρώνεται 0-2.

Οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Στο 7′ ο Hugo Lloris κάνει μια κρίσιμη απόκρουση και λέει <<όχι>> στην κοντινή κεφαλιά του Barnes μετά από σέντρα.

Πηγαίνοντας προς το 32′ ο Dele Alli υποδέχτηκε μια βαθιά μπαλιά ακριβείας μέσα στην περιοχή σχεδόν με τον τερματοφύλακα της Burnley να μην βρίσκεται σε καλή θέση, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

O Ben Davies στο 53′ δέχεται μία πάσα μετά από κίνηση που έκανε προς την μεγάλη περιοχή, και εξαπολύει ένα σουτ με κατεύθυνση προς το αριστερό δοκάρι, αλλά ο Tom Heaton βρισκόταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε ωραία την προσπάθεια της Totteham.

Στο 67′ μετά από ένα κόρνερ, ο Hendrick δεν  έδιωξε καλά την μπάλα, με αποτέλεσμα να στρωθεί πάνω στα πόδια του Dier και να εξαπολύει ένα σουτ και να σημειώνει το 0-1 για τους »Spurs».

Κατά την διάρκεια του 77ου λεπτού, ο Dele Alli, βγάζει μία μπαλιά πάρε-βάλε στον Son με τον δεύτερο να σκοράρει και να κάνει το 0-2 για τα »σπιρούνια».

 

Burnley:Heaton,Lowton,Keane,Mee,Ward,Barton,Hendrick,Boyd(Brady),Arfield(Defour),Gray(Vokes),Barnes

Tottenham:Lloris,Trippier,Dier,Alderweireld,Vertonghen,Davies,Wanyama(Dembele),Winks(Sissoko),Eriksen,Dele Ali,Janssen(Son)

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *