Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε συζητήσεις με Lewandowski Chelsea, United

Σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Robert Lewandowski προκειμένου να πάρουν τον παίκτη στην Αγγλία βρίσκονται Manchester United και Chelsea, σύμφωνα με το έγκυρο Sky Sports.

Όπως προέκυψε πριν λίγη ώρα, οι δύο σύλλογοι επικοινώνησαν με τον Πολωνό επιθετικό της Bayern Munich και ξεκίνησαν προσπάθειες να τον προσελκύσουν, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του περί δυσαρέσκειάς του. Συγκεκριμένα, ο Lewandowski μίλησε στους δημοσιογράφους τις προηγούμενες ημέρες και εμφανίστηκε απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς πλέον από τους συμπαίκτες του, στην προσπάθειά του για κατάκτηση του «χρυσού παπουτσιού» της Bundesliga, το οποίο εν τέλει κατέκτησε ο Pierre-Emerick Aubameyang.

Ο 28χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Βαυαρούς μόλις τον περασμένο Δεκέμβρη, το οποίο εκπνέει το 2021, αλλά με τις δηλώσεις του αυτές ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Συνολικά, πέτυχε 30 τέρματα στο πρωτάθλημα και για μόλις ένα έμεινε πίσω από τον φορ της Dortmund.

Τόσο η Chelsea όσο και η United αναζητούν έναν επιθετικό κλάσης για τη νέα σεζόν, μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Diego Costa και Zlatan Ibrahimovic αντίστοιχα, και ο Lewandowski αυτή τη στιγμή λογίζεται ως ένας από τους κορυφαίους φορ στον κόσμο. Να σημειωθεί πως μέχρι τώρα πρώτος στόχος των «μπλε» για την επίθεση ήταν ο Romelu Lukaku, ενώ για τους «Red Devils» ο Alvaro Morata.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *