Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ελεύθερος ο Alves, μια ανάσα από City

Ακόμη πιο κοντά στη Manchester City βρίσκεται πλέον ο Dani Alves, ο οποίος χθες έμεινε και επίσημα ελεύθερος από την Juventus.

Οι «Bianconeri» ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Βραζιλιάνου πρώην μπακ της Barcelona και πλέον άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την επανένωσή του με τον Pep Guardiola στο Μάντσεστερ. Ο 34χρονος άσος ζήτησε να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας πριν λίγες εβδομάδες, καθώς ήθελε να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Άλλοι πάλι αναφέρουν πως αποχώρησε διότι ήθελε να επεκταθεί από φέτος το συμβόλαιό του, που έληγε σε ένα χρόνο από τώρα. Το σίγουρο είναι πως είχε καταλυτική παρουσία στη Juventus και παρά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Νοέμβριο, επέστρεψε και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το νταμπλ και να φτάσει στον τελικό του Champions League.

Συνολικά, κατέγραψε 33 εμφανίσεις πετυχαίνοντας έξι γκολ και έξι ασίστ. Τώρα όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος για το βήμα στην Αγγλία και παρότι ενδιαφέρθηκε και η Chelsea για εκείνον, η συνεργασία με τον Guardiola για δεύτερη φορά μετά τη Barcelona μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *