Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Εξυμνεί το επίτευγμα του Rooney ο Zlatan

Το θαυμασμό του για το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ, που έσπασε ο Wayne Rooney, εξέφρασε ο Zlatan Ibrahimovic.

Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε το 250ο γκολ του με τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων», στο παιχνίδι με τη Stoke, έχοντας πλέον τα περισσότερα τέρματα στην ιστορία του συλλόγου. Παρόλα αυτά, ο Ibrahimovic δεν μπορεί να καταλάβει την αντιπάθεια που βγάζει μερίδα κόσμου προς το πρόσωπο του Rooney, τονίζοντας πως είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Εκτός γηπέδου είναι ένας πραγματικός ηγέτης και μέσα στο γήπεδο είναι απλά ολοκληρωμένος. Βοηθάει τους συμπαίκτες του καλά και έχει μεγάλη ποιότητα. Ξέρει πως να σκοράρει και να πασάρει. Δουλεύει πολύ σκληρά και έχει καλή διάθεση και νοοτροπία. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Wayne. Αυτή η χώρα πρέπει να τον εκτιμά. Δε βλέπω άλλους επιθετικούς σαν εκείνον σήμερα. Δώστε μου μερικά ονόματα. Και ακόμη δεν είστε χαρούμενοι.

Για το αν ο Rooney αξίζει να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων της United, είπε:  «Είναι εκπληκτικό. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Ξέρεις, είναι μεγάλο πράγμα. Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες εκεί και το όνομά του είναι ακριβώς στην κορυφή. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν στο ίδιο γήπεδο με εκείνον, όταν το έκανε. Ελπίζουμε ότι μπορεί να συνεχίσει αυτό που κάνει».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *