Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Επικεντρώνεται στην Championship ο McClaren

Έτοιμος να δώσει βαρύτητα στο πρωτάθλημα είναι ο τεχνικός της Derby Steve McClaren, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το κύπελλο.

Τα «Κριάρια», που είχαν οκτώ αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Bristol City, ηττήθηκαν με 3-1 στην παράταση από τη Leicester. Ο Άγγλος τεχνικός τόνισε πως η Ομοσπονδία πρέπει να καταργήσει τους επαναληπτικούς αγώνες του κυπέλλου, διότι αποτελούν επιπλέον κούραση για τις ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Βασικός στόχος μας είναι η Championship και τα πλέι-οφς. Οι δύο ομάδες απόψε δεν χρειάζονταν παράταση και θεωρώ πως η Ομοσπονδία οφείλει να εξετάσει τη διοργάνωση και να κάνει ίσως ένα παιχνίδι. Παίξαμε στο Pride Park πριν δύο εβδομάδες και ήταν εξαιρετικά. Υπήρξε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ήταν 2-2. Φανταστείτε εκείνο ο παιχνίδι να πήγαινε στην παράταση και ίσως στα πέναλτι. Πριν δύο εβδομάδες, οι ομάδες ήταν διαφορετικές. Δεν υπήρχε τρόπος να μην κάνουμε αλλαγές, με το πρόγραμμα που έχουμε. Πολλοί προπονητές της Premier League και της Championship έκαναν αλλαγές στο πρώτο παιχνίδι. Εμείς δεν κάναμε. Το είδαμε σοβαρά, όπως και η Leicester. Αλλά με το πρόγραμμα που έχουμε, οι παίκτες της Premier League και της Championship δεν μπορούν να είναι πάντα διαθέσιμοι. Θεωρώ πως η Ομοσπονδία οφείλει να το εξετάσει».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *