Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία ο Fellaini;

Φωτιές άναψαν τα Τουρκικά μέσα το απόγευμα του Σαββάτου και ο καπνός βρίσκεται προς…Manchester μεριά!

Σύμφωνα με το Turkish Football, η Galatasaray βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μέσο της Manchester United, Marouane Fellaini. Δημοσιογράφοι στην Τουρκία αναφέρουν μάλιστα, πως ο παίκτης τα έχει βρει με τα «Λιοντάρια» της Κων/πολης και πως μένουν μόνο οι μεταξύ συζητήσεις των συλλόγων.

Ο Βέλγος είχε αποκτηθεί από την United το 2013 για £27.5m από την Everton. Η μεταγραφή του David Moyes έχει καταφέρει να προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα στους οπαδούς των «Κόκκινων Διαβόλων». Άλλοι τον θεωρούν μια ισχυρή παρουσία στο κέντρο της United και άλλοι, λιγότερο κολακευτικοί, μιλούν για μια μεταγραφή που δεν αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση ο Fellaini έχει αποδείξει τι μπορεί να δώσει στο γήπεδο, ιδιαίτερα μετά και την άφιξη του Jose Mourinho στον πάγκο της ομάδας. Άλλωστε στα μέσα της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018.

Ο Cenk Ergun της Galatasaray αποκάλυψε στο Turkish Football πως η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στον παίκτη και μάλιστα θα έχουμε θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες! Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα υπάρξουν εκπλήξεις, είμαστε σε επικοινωνία με τον Fellaini. […] Έχουμε κάνει μια προσέγγιση, είμαστε κοντά και αν πάρουμε τον Fellaini δεν θα ασχοληθούμε με την απόκτηση του N’Diaye. […] Χρειαζόμαστε έναν παίκτη όπως ο Fellaini που μπορεί να ελέγχει το κέντρο του γηπέδου».

Ο Fellaini έχει πραγματοποιήσει 133 εμφανίσεις με την United κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων του με τη φανέλα του συλλόγου, σημειώνοντας 15 γκολ και βοηθώντας τους «Κόκκινους Διαβόλους» να σηκώσουν το FA Cup 2016 και το φετινό Κύπελλο EFL και Europa League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *