Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ετοιμάζει προσφορά για Can η Juventus

Δυναμικά στο κυνήγι του Emre Can της Liverpool φαίνεται πως έχει μπει η Juventus, η οποία σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα θα καταθέσει επίσημη προσφορά για την απόκτησή του.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για τον άξονα και ο Γερμανός άσος είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα στη λίστα τους, με την Tuttosport μάλιστα να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως θα γίνει παίκτης της Juve εντός των επόμενων ημερών. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως με μια πρόταση μεταξύ 27 και 31 εκατομμυρίων λιρών, οι Ιταλοί θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» της Liverpool και να ντύσουν στα ασπρόμαυρα τον 23χρονο.

Αρχικά η Juventus είχε θέσει ως βασικό της στόχο για το κέντρο τον Nemanja Matic της Chelsea, ωστόσο όπως όλα συνηγορούν ο Σέρβος θα καταλήξει στην Manchester United. Έτσι, στράφηκε στη δεύτερη επιλογή της, τον Can, τον οποίο πάντως η Liverpool δεν θέλει να πουλήσει.

Αυτή τη στιγμή ο Can βρίσκεται σε διακοπές, αφού ολοκλήρωσε αρκετά αργά τις υποχρεώσεις του στο Confederations Cup με τη Γερμανία, ενώ οι «Reds» επιχειρούν εδώ και καιρό να αποκτήσουν τον Naby Keita της RB Leipzig. Αν τελικά αποκτηθεί ο Αφρικανός άσος, τότε θα υπάρχει σχετική υπεραριθμία στο κέντρο του Jurgen Klopp και δεν αποκλείεται να σημάνει την αποχώρηση του Γερμανού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *