Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ζήτησε Rafinha η Chelsea

Σε μια εναλλακτική της τελευταίας στιγμής στρέφεται η Chelsea, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με την υπόθεση του Alex Oxlade-Chamberlain.

Όπως αναφέρει η γερμανική Bild, οι «μπλε» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Bayern Munich για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ Rafinha. Ο Antonio Conte επιθυμεί διακαώς ενίσχυση στα πλάγια και τώρα φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή του στον 31χρονο άσο, ο οποίος είναι αναπληρωματικός στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το χρονικό σημείο ακόμα και αυτή η μεταγραφή φαντάζει δύσκολη, αφού η Bayern πιθανότατα δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Rafinha δύο μέρες πριν τη λήξη των μεταγραφών, μιας και θα πρέπει να βγει εκ νέου στην αγορά για αντικαταστάτη.

Από την άλλη πλευρά, το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εκπνέει στο τέλος της σεζόν ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για τους πρωταθλητές Αγγλίας, αφού λογικά δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν ένα μεγάλο ποσό σε περίπτωση που ο παίκτης αποφασίσει να μετακομίσει στο Stamford Bridge.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *