Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Η Tottenham όρισε τιμή για τον Walker

Καθόλου εύκολες δεν πρόκειται να είναι οι διαπραγματεύσεις με την Tottenham για όποια ομάδα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Kyle Walker, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Όπως αναφέρει η Daily Star, o πρόεδρος των «Spurs», Daniel Levy, έθεσε ως τιμή πώλησης του 27χρονου τα 45 εκατομμύρια λίρες και δεν σκοπεύει να ρίξει καθόλου τις απαιτήσεις του, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Ο Walker φημολογείται πως δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Mauricio Pochettino και γι αυτό το λόγο την περίπτωσή του παρακολουθούν στενά Manchester City και Chelsea.

Οι «Citizens», οι οποίοι δείχνουν πιο «θερμοί» για την απόκτησή του, του προσφέρουν 100.000 λίρες εβδομαδιαίως για πενταετές συμβόλαιο, ενώ έχει αποκαλυφθεί πως ο Pep Guardiola ενδιαφέρεται και για τον Dani Alves της Juventus. To σίγουρο είναι πως αν θέλει να αποκτήσει τον Walker θα πρέπει να καταβάλλει ένα πολύ μεγάλο ποσό, αφού η Tottenham έχει δείξει πολλές φορές πως είναι σκληρός διαπραγματευτής.

Να σημειωθεί πως με την αποχώρηση των Bacary Sagna, Gael Clichy και Pablo Zabaleta από το Etihad, η ανάγκη απόκτησης ορισμένων μπακ είναι πλέον επιτακτική για τη City, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τους Bernardo Silva και Ederson Moraes.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *