Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Θέλει να μείνει ο Wenger

Ο προπονητής της West Bromwich, Tony Pulis, δήλωσε πως ο Arsene Wenger του είπε πως θέλει να μείνει στην Arsenal εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Αλσατός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, βρίσκεται σε μεγάλη πίεση μετά και την ήττα του με 3-1 από την West Bromwich καθώς άφησε τους »κανονιέρηδες» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς έχουν 4 ήττες σsτα τελευταία 5 παιχνίδια της Premier League.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Wenger ανακοίνωσε πως έχει πάρει κάποιες αποφάσεις τις οποίες θα τις αποκαλύψει σύντομα. Παρόλα αυτά ο Pulis ισχυρίστηκε πως ο 67χρονος τεχνικός αποφάσισε πως θέλει να μείνει στο Emirates.

Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε ο τεχνικός της West Bromwich, σε ερώτησε που του έγινε για το αν πιστεύει ότι ο Wenger θα μείνει στην Arsenal αυτός απάντησε : » Θα εντυπωσιαστώ πραγματικά αν φύγει. Πάντως ο ίδιος μου είπε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα».

Η Arsenal δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα πάνω στα λόγια του Pulis αλλά δεν τα έχουν αρνηθεί κι όλας κάτι που μας κάνει να θεωρούμε την πιθανή ανανέωση με τον Αλσατό τεχνικό.

Ο Wenger από την άλλη μίλησε για τους οπαδούς που τον κριτικάρουν λέγοντας : » Ο καθένας στην ζωή του είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Εγώ είμαι υπεύθυνος για τον εαυτό μου και δεν κρίνω άλλους ανθρώπους. Απλά τους εύχομαι τα καλύτερα. Όσο καιρό είμαι στον σύλλογο είτε αυτό θα είναι για 2 χρόνια ακόμα, είτε για 10 χρόνια, είτε ακόμα και για 4 μήνες, το μόνο που έχω να τους πω είναι να κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *