Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κρίνεται το μέλλον των δανεικών της Liverpool

Η μεταγραφική περίοδος έχει ουσιαστικά ξεκινήσει για τις ομάδες της Premier League, με τη Liverpool να έχει ήδη εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Dominic Solanke και να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Mohamed Salah.

Ωστόσο, ο Jurgen Klopp πρέπει να λάβει και ορισμένες άλλες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον των δανεικών της ομάδας και ποιοι από αυτούς θα βρίσκονται στο ρόστερ τη νέα σεζόν. Ο πρώτος παίκτης για τον οποίο οι «Reds» έδωσαν ήδη αρνητική απάντηση είναι ο Andre Wisdom.

Σύμφωνα με την Liverpool Echo, η Liverpool απέρριψε πρόταση από την Derby County για τον 24χρονο αμυντικό, καθώς δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά. Ο Wisdom δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Klopp, ωστόσο οι «Reds» δεν τον παραχωρούν με λιγότερα από 2 εκατομμύρια λίρες, με την Derby να προσφέρει 1 εκατομμύριο. Σημειώνεται πως ο νεαρός Άγγλος αγωνίστηκε δανεικός στην Red Bull Salzburg, με την οποία μάλιστα κατέκτησε και το νταμπλ.

Από εκεί και έπειτα, υπάρχουν 12 ακόμη περιπτώσεις δανεικών με τις οποίες πρέπει να ασχοληθεί ο Γερμανός προπονητής. Σε αυτές περιλαμβάνονται τόσο οι ακριβοπληρωμένοι Mamadou Sakho και Lazar Markovic, όσο και οι Jon Flanagan, Danny Ward, Ryan Kent, Cameron Brannagan και Pedro Chirivella, με τις πιθανότητες πάντως μέχρι στιγμής να μην είναι υπέρ τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *