Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Μεταγραφή-ρεκόρ για τη Brighton

Το ρεκόρ δαπάνης της για τρίτη (!) φορά μέσα σε ένα καλοκαίρι έσπασε η νεοφώτιστη Brighton, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Jose Izquierdo από τη βελγική Club Brugge.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, όμως τώρα ο Κολομβιανός εξτρέμ έλαβε και επίσημα άδεια εργασίας από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας και ανακοινώθηκε από τους «Seagulls». Πρόκειται για 25χρονο άσο ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 34 εμφανίσεις και σκόραρε 16 φορές με την Brugge.

Επιπλέον, από τον Ιούνιο είναι και διεθνής με την Κολομβία, μετρώντας ένα τέρμα σε δύο συμμετοχές. Με την προσθήκη αυτή, λοιπόν, η ομάδα του Chris Houghton έσπασε για τρίτη φορά το ρεκόρ δαπάνης της μέσα σε ένα καλοκαίρι, βγάζοντας από τα ταμεία της περίπου 13,5 εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα, το ξανακάνει δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, με προηγούμενο τον Davy Propper από την PSV, ενώ στις αρχές Ιουλίου το είχε κάνει για τον Mathew Ryan.

O Ιzquierdo έγινε το δέκατο απόκτημα της Brighton για το φετινό καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να τον δούμε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Leicester.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *