Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Με το δεξί η Tottenham

Η Tottenham πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Wembley Stadium,νικώντας την Borussia Dortmund με 3-1.

Παρά τις απουσίες βασικών παικτών όπως ο Alli και ο WanyamaTottenham παρουσιάστηκε εντυπωσιακή και κατάφερε να επιβάλει τον δικό της ρυθμό,με την BVB να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Από την αρχή του παιχνιδιού,η Tottenham μπήκε επιθετικά,και στο 4′ ο Son κάνει μια εξαιρετική κούρσα και τραβά την σκανδάλη μέσα στην περιοχή,νικώντας τον Roman Burki με ένα σουτ στην αριστερή πλευρά της εστίας,κάνοντας το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα,και συγκεκριμένα στο 11′ ο Yarmolenko παίρνει την μπάλα στην άκρη της περιοχής και κάνει ένα απευθείας σουτ χωρίς κανέναν δισταγμό,με την μπάλα να κατευθύνεται προς την αριστερή γωνία,καταλήγοντας στα δίχτυα του Lloris,ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Παρόλα αυτά,τα «Σπιρούνια» είχαν έτοιμη την απάντηση και στο 15’ο Harry Kane μετά από μία καταπληκτική ατομική προσπάθεια σουτάρει μέσα στην περιοχή,στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας και τον Burki να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του,κάνοντας το 2-1.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου,ο Harry Kane έψαξε και το 2ο γκολ και στο 50′ πήρε μία πάσα στην άκρη της περιοχής και να σουτάρει,αλλά το σουτ πέρασε ελάχιστα πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 56′ ο Aubameyang βιάστηκε να πανηγυρίσει,καθώς ο διαιτητής είχε σηκώσει το σημαιάκι,ακυρώνοντας το γκολ του.

Ο Kane συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 60′ βρέθηκε σε θέση,μετά από μία υπέροχη πάσα και με ένα σουτ στην δεξιά γωνία κάνει το 3-1 για τα «Σπιρούνια».

Στο ίδιο τέμπο συνέχισε και για τα επόμενα λεπτά η Tottenham με τον Eriksen και τον Kane να έχουν 2 καλές ευκαιρίες στο 76′ και στο 81′ αντίστοιχα,όμως τα σουτ τους πέρασαν ελάχιστα έξω από το τέρμα του Burki.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Tottenham:Lloris,Aurier,Davies,Sanchez,Alderweireld,Vertonghen,Dembele,Dier,Son,Eriksen,Kane

Dortmund:Burki,Piszczek,Toljan,Sokratis,Toprak,Sahin,Dahoud,Kagawa,Yarmolenko,Pulisic,Aubameyang

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *