Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Μπάσιμο» της Chelsea για Mahrez (?)

Στην διεκδίκηση του Riyad Mahrez από τη Leicester City φέρεται να έχει μπει η Chelsea, σύμφωνα με ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ, κάτι που πάντως αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό.

Ο Antonio Conte εξακολουθεί να θέλει ενισχύσεις για το ρόστερ του και ήδη οι πρωταθλητές Αγγλίας δείχνουν να βρίσκονται κοντά στους Alex Oxlade-Chamberlain και Danny Drinkwater. Όπως, λοιπόν, αναφέρει η Daily Express, οι «μπλε» είναι πλέον το φαβορί και για τον Mahrez, ο οποίος έχει μεν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Leicester, όμως ως τώρα δεν έχει έρθει καμία προσφορά που να ικανοποιεί την ομάδα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Conte έχει ήδη έρθει σε συζητήσεις με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος του έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Chelsea. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι Λονδρέζοι προτίθενται να βγάλουν από τα ταμεία τους 46,5 εκατομμύρια λίρες, ποσό το οποίο καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις των «Foxes», ενώ και ο ίδιος ο παίκτης προτιμά την προοπτική αυτή έναντι της Arsenal ή της Roma.

Βέβαια, αυτή τη στιγμή η ομάδα του Conte έχει άλλες προτεραιότητες έναντι αυτής του εξτρέμ, για αυτό και το deal δεν μοιάζει πολύ πιθανό, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *