Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ξανά «φευγάτος» ο Coutinho

Μπορεί ο Philippe Coutinho να έχει επιστρέψει για τα καλά στις κορυφαίες εμφανίσεις με τη Liverpool, μετά το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού και την Barcelona, ωστόσο το μέλλον του στο Anfield μόνο βέβαιο δεν πρέπει να θεωρείται.

Και αυτό προκύπτει όχι από κάποιο δημοσίευμα, ως συνήθως, αλλά από τα λεγόμενα του ίδιου του Βραζιλιάνου, ο οποίος μιλώντας μετά τη χθεσινή επικράτηση-πρόκριση της ομάδας του με 7-0 επί της Σπαρτάκ Μόσχας, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι στη Liverpool και πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όταν έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ, σεβόμενος τη φανέλα και τους οπαδούς. Δεν γνωρίζω αν θα φτάσει κάποια πρόταση για μένα. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε μια προσφορά εργασίας  σε εμένα, όπως συμβαίνει με κάθε υπάλληλο, και εγώ ενδιαφερόμουν. Από τότε όμως που έμεινα εδώ, αγωνίστηκα με θέληση και πάθος. Φυσικά πολλά μπορούν να συμβούν το καλοκαίρι, αλλά η επιθυμία μου είναι πάντα να παίζω και να κάνω το καλύτερο, όπου κι αν βρίσκομαι. Είμαι εδώ στη Liverpool, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά και θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω».

 

 

Το περασμένο καλοκαίρι οι «Blaugrana» κατέθεσαν τρεις προσφορές για την απόκτηση του Coutinho, με την τρίτη να υπολογίζεται στα 113 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο η Liverpool ήταν κάθετη και δεν μπήκε στη διαδικασία διαπραγματεύσεων. Παρότι και ο ίδιος ο παίκτης κατέθεσε επίσημα αίτημα μεταγραφής.

Πλέον τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, όμως το πιθανότερο είναι πως ο 25χρονος θα παραμείνει στο Merseyside, έστω και μέχρι το καλοκαίρι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *