Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες του Νησιού

Για ακόμα μία εβδομάδα, το englishfootball.gr βρίσκονται εδώ για να σας ενημερώσουν για την πορεία των Ελλήνων του Νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.

ΑΓΓΛΙΑ

ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΑΛΝΤΟΓΚ (ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ):

Ο 27χρονος πλέον δεξιός οπισθοφύλακας, αγωνίσθηκε σε όλο το 1-1 εναντίον της Μπράιτον. Η ομάδα του βρίσκεται στην 7η θέση έχοντας 40 βαθμούς σε 27 αγώνες.

ΘΕΜΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ (ΜΠΙΛΙΡΙΚΕΙ):
Ο 20χρονος μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 36’αντί του Λοφτ, στο εκτός έδρας 0-0 κατά της Γουέμουθ για τη National league, Νότιος όμιλος. Η ομάδα του βρίσκεται στην 18η θέση έχοντας 32 βαθμούς σε 17 αγώνες.

***Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ-έμεινε στον πάγκο), Παναγιώτης Ρέτσος (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- έμεινε στον πάγκο), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ- εκτός αποστολής),  Νίκος Καρέλης (Μπρέντφορντ- εκτός αποστολής), Κλάιντ Λώλος (Πλύμουθ Αρτζέιλ- εκτός αποστολής), Ανδρόνικος Γεωργίου (Στίβενειτζ- εκτός αποστολής), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Χάρτλπουλ- εκτός αποστολής),

ΣΚΩΤΙΑ

ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ (ΧΑΜΙΛΤΟΝ):

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της  Μάδεργουελ που έληξε χωρίς γκολ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 11η θέση έχοντας 21 βαθμούς σε 28 αγώνες.

Οι Έλληνες του Νησιού

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *