Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι Έλληνες του «Νησιού»!

Δεν είναι λίγα τα ελληνόπουλα που έχουν ανοίξει τα <<φτερά>>τους στον χώρο του εξωτερικού, αρκετοί από αυτούς έχουν επιτύχει,κάνοντας αρκετά καλές εμφανίσεις με την ομάδα.

Το englishfootball.gr, θα σας αναλύσει την απόδοση των Ελλήνων την τελευταία αγωνιστική,που κέρδισαν, σε Αγγλία και Σκωτία!

Να επισημανθεί ότι γράφουμε μόνο για τους Έλληνες του νησιού,οι οποίοι κέρδισαν κάποια λεπτά συμμετοχής και όχι για όλους τους Έλληνες που βρίσκονται σε κάποια ομάδα στην Αγγλία ή την Σκωτία

Αγγλία

Jose Holebas (Watford)

Ο 33χρονος αριστερός μπακ, αγωνίστηκε βασικός και στα 90 λεπτά ενάντια στην West Brom,με τον Έλληνα να δίνει την ασίστ στον Richarlison, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού,ισοφαρίζοντας σε 2-2, κερδίζοντας 1 βαθμό. Η Watford αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 12 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές.

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Nottingham Forest)

O διεθνής μέσος,μπήκε ως αλλαγή στο 46′,στην νίκη επί της Sheffield United με 2-1 κάνοντας μια μεστή εμφάνιση, ενώ στο 83′ δέχτηκε και μια κίτρινη κάρτα. Η Nottingham αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 13η θέση έχοντας 15 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές.

Σκωτία

Γιάννης Σκόνδρας (Hamilton)

Ο πρώην παίχτης του Paok, ήταν βασικός και στα 90 λεπτά παιχνιδιού ενάντια στους Rangers, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1. Αυτήν την στιγμή, η ομαδα του βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 7 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές.

 

 

    Πηγή: Ritorno2015.com, Μάνος Σταματόπουλος

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *