Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι σειρήνες απ την Καταλωνία δεν πτοούν τον Conte

 

Ο προπονητής της Chelsea, Antonio Conte, έκανε γνωστό σε όλους και κυρίως στους οπαδούς της Barcelona ότι απαξιεί για το ενδιαφέρον της Καταλανικής ομάδας για τους Cesar Azpilicueta, Nemanja Matic και Marcos Alonso

Ο Ιταλός προπονητής μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αυτήν την περίοδο ακούγονται πολλές φήμες για τους παίχτες μου και μερικές φορές ακόμα και για μένα. Κάνουμε σπουδαία δουλειά από τους παίχτες μέχρι και το τεχνικό επιτελείο και είναι σημαντικό αυτό να διατηρηθεί. Είναι λογικό να ακούγονται φήμες για τους παίχτες μου αλλά να σας θυμίσω ότι η Chelsea  είναι ένας μεγάλος σύλλογος ο οποίος συγκρίνεται με την Barcelona, την Real Madrid και άλλους μεγάλους συλλόγους».

Στην συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής αρνήθηκε να κάνει σχόλια για το μέλλον του αλλά και το μέλλον του αρχηγού της ομάδας John Terry. Το συμβόλαιο του Terry βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο χωρίς να έχει γίνει γνωστό η ανανέωση του με αποτέλεσμα να έχουν οργιάσει οι φήμες για μία καλοκαιρινή μεταγραφή σε άλλη ομάδα της Premier League. Το μόνο που δήλωσε ο Conte ήταν το εξής: «Αυτήν την στιγμή είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο παρόν».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *