Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι τρεις υποψήφιοι αντι-De Gea

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο David de Gea από το Old Trafford αυτό το καλοκαίρι συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες, μιας και αποτελεί τον πρώτο στόχο της Real Madrid, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Έτσι, στη Manchester United ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους και εξετάζουν τους πιθανούς αντικαταστάτες του διεθνούς πορτιέρο, με τρία ονόματα να είναι ουσιαστικά οι βασικοί υποψήφιοι. Οι τρεις επικρατέστεροι αντι-De Gea αυτή τη στιγμή είναι ο Joe Hart της Manchester City, o Gianluigi Donnarumma της AC Milan και ο Samir Handanovic της Inter Milan.

Όλοι οι προαναφερθέντες είναι διεθνείς τερματοφύλακες, με τον Hart να ανήκει στη συμπολίτισσα City, από την οποία όμως είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει εκ νέου. Εκείνο που αμφισβητείται είναι το κατά πόσο θα θελήσει η City να δώσει τον Άγγλο διεθνή σε ανταγωνιστική της ομάδα. Ο Donnarumma είναι μόλις 18 ετών και έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του για την ηλικία του, ενώ ο Handanovic έχει βρεθεί στο στόχαστρο και της Chelsea και αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση για κάτω από τα γκολπόστ.

Βέβαια, μέχρι στιγμής η ομάδα του Jose Mourinho δεν έχει εκφράσει καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον De Gea, ενώ ούτε ο ίδιος ο παίκτης έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής. Ωστόσο, το γεγονός πως ο Πορτογάλος προπονητής εξετάζει ορισμένους παίκτες της «Βασίλισσας», όπως ο Raphael Varane, o James Rodriguez και ο Alvaro Morata, ίσως τον οδηγήσει στο να προτείνει τον Ισπανό πορτιέρο ως έμψυχο αντάλλαγμα για κάποιον από αυτούς.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *