Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Στοίχημα με αξία στο 2.25

Στο ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ψάξει στα σημερινά προγνωστικά την επιστροφή του στα ταμεία ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να έχουν εντυπωσιάσει σε κανένα σημείο της χρονιάς, είναι εύκολα πρώτοι και, όπως τα βλέπω εγώ, το πρωτάθλημα δεν το χάνουν ούτε με τάμα στη Παναγιά της Τήνου.

Τόσο εύκολα; Ε ναι, αφού η ΑΕΚ του Γιαννίκη είναι μια από τις δύο ομάδες που – μέχρι πρότινος – ήθελαν να λένε πως τον κυνηγούν. Ο «Δικέφαλος» έχασε πάλι από τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, έκανε άλλη μία εντός έδρας ήττα και ο νεαρός Έλληνας τεχνικός δείχνει πως μάλλον δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος μιας μεγάλης ομάδας. Ίσως να μην ταιριάζει και το στιλ του σε αυτό που θέλει να παίξει η ΑΕΚ, κάτι που δείχνει και τι λάθη γίνονται διοικητικά στην «Ένωση». Ίδερ γουέι, τα προγνωστικά δείχνουν έντονα φαβορί και αυτό είναι φυσιολογικό.

 

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος. Τα 12 σερί στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ!

 

Και πώς να μην στηρίζουν Ολυμπιακό τα προγνωστικά; Όλα είναι υπέρ τους. Φόρμα, ποιότητα, συνοχή, ακόμα και οι προηγούμενες αναμετρήσεις. Όποτε πατάει Πειραιά η ΑΕΚ, με εξαίρεση το τρομερό σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ τη περίοδο Γενάρης 2017 – Μάιος 2018, οι «κιτρινόμαυροι» δέχονται τουλάχιστον δύο γκολ, σκοράροντας μόνο μία φορά! Πατώντας εκεί, βρίσκω και τον Τικίνιο, ο οποίος θα ξεκινήσει αντί του Ελ Αραμπί, σε απόδοση 2.25.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα τριάδες στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *