Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Με σύμμαχο το «Καραϊσκάκης»

Η τελευταία ελληνική ομάδα που διεκδικεί μία θέση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος «κυνηγάει» την πρόκριση στο UEFA Europa League. Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Ούτε στην Κύπρο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Ευρώπη για φέτος ο Ολυμπιακός, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα. Παρότι δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει από το 18΄. Η πρώτη νίκη της σεζόν ήρθε την Κυριακή, με το άνετο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει δεχτεί γκολ σε δώδεκα από τα τελευταία 14 ευρωπαϊκά ματς. Γνωστές οι απουσίες για τον Κορμπεράν, με τους Παπασταθόπουλο, Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ροντρίγκες να παραμένουν τραυματίες. Διαθέσιμος τελικά ο Χουάνγκ που έχασε το ματς με τον ΠΑΣ, αμφίβολος ο Μανωλάς.

Δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα, τελευταίο παιχνίδι του την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό (1-1). Δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, έμεινε ικανοποιημένος όμως στο ντεμπούτο του ο κόουτς Καταλά. Παραμένουν τραυματίες οι Νταμπό και Ίλιεφ. Ο Καταλά άφησε εκτός αποστολής τον Σπόλιαριτς και τον Ντανίλο, επίσης λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Κορμπεράν αρχίζει να βάζει την σφραγίδα του στον Ολυμπιακό και σιγά-σιγά η ομάδα δείχνει να αποκτά μια αγωνιστική ταυτότητα. Όμως οι αποδόσεις του άσου είναι απαράδεκτες και δε μας επιτρέπουν να τον τιμήσουμε. Αντίθετα, το να πάει ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ πληρώνει καλά.

Δείτε το πλήρες άρθρο αλλά κι άλλα προγνωστικά Πέμπτης στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *