Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρια…

Η ομάδα του Jose Mourinho, πραγματικά εξαφάνισε την CSKA και βρίσκεται μόνη της στην κορυφή του πρώτου γκρουπ. Με εκκωφαντική νίκη οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πήραν τους 3 βαθμούς.

 

Match Report:
Το πράγμα φάνηκε από την αρχή, με την Manchester United να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση και να πετυχαίνει 4 γκολ στην Ρωσία. Μόλις στο 4′ λεπτό ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας αυτή τη στιγμή, Romelu Lukaku άνοιξε λογαριασμό. Μετά από ασίστ του Martial, ο Βέλγος στράικερ βρίσκει εύκολα τα δίχτυα για το 0-1. Αυτό το γρήγορο γκολ φανέρωσε τι θα επακολουθούσε. Η Άγγλοι ήταν καταιγιστικοί σε ολόκληρο το παιχνίδι, δημιουργώντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να ακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό της ομάδας του Mourinho χωρίς όμως να τα καταφέρνουν.

Στο 20′ ο Mkhitaryan κερδίζει πέναλτι και ο Martial αναλαμβάνει την εκτέλεσή του. Χωρίς να αστοχεί από την άσπρη βούλα ο Γάλλος κάνει το 0-2 για την ομάδα του, προσθέτοντας και ένα γκολ στην καταπληκτική του σημερινή εμφάνιση.

Μόλις 7 λεπτά αργότερα ο Γάλλος ήταν και πάλι εκεί για την 2η ασίστ του στο παιχνίδι. Με σέντρα στην μικρή περιοχή, βρίσκει όμορφα τον Lukaku ο οποίος πανεύκολα από κοντά κάνει το 0-3 στο 27‘ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε πάνω κάτω στον ίδιο ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι γι’ ακόμη μια φορά έψαξαν το γκολ πότε με τον Lukaku και πότε με τον Mkhitaryan για να έρθει ο τελευταίος να γράψει και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 57′ από μια ακόμη ασίστ του Martial, ο Αρμένιος παρά την απόκρουση στο σουτ του Γάλλου κυνηγά την φάση και οδηγεί την μπάλα στα δίχτυα.

Το μόνο που κατάφερε η CSKA ήταν ένα γκολ στο 90+1′ μετά από ολιγωρία της άμυνας των Άγγλων, με τον Kuchaev να νικά τον De Gea που πραγματοποίησε στα τελευταία λεπτά μερικές εξαιρετικές αποκρούσεις. Το ματς ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-4 και την Manchester United στην κορυφή του ομίλου της με 6 βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ η Basel νίκησε με 5-0 την Benfica που μάλιστα έμεινε και με 10 παίκτες.

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *