Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Martial: «Ο τίτλος είναι ο στόχος μας»

Για τις φιλοδοξίες του τη νέα σεζόν μίλησε στο περιοδικό της ομάδας του, ο Anthony Martial βάζοντας με τον τρόπο του φρένο στις φήμες περί φυγής του.

Ο νεαρός Γάλλος, παίκτης της Manchester United, μίλησε έξω από τα δόντια για τους στόχους της ομάδας και αποκάλυψε πως έχει βλέψεις για…κούπα φέτος. Έχοντας σκοράρει ήδη το πρώτο του γκολ για την ομάδα, μόλις σε 11 λεπτά συμμετοχής, ο Martial κάνει ξεκάθαρο πως τόσο ατομικός όσο και συλλογικός στόχος την φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση κυπέλλων. Ερωτηθείς για το αν έχει προσωπικούς  στόχους σχετικά με τον αριθμό γκολ και την επίδοση που θέλει να επιτύχει φέτος, απάντησε πως φυσικά και κάτι τέτοιο ισχύει αλλά ποτέ δεν κάνει τους φανερώνει δημόσια.

Μιλώντας για την συμμετοχή της United στο Champions League, δήλωσε πως όπως και κάθε ομάδα που συμμετέχει έτσι και η δική του θέλει να το κατακτήσει. «Σε έναν τέτοιο θεσμό όλα είναι πιθανά.» συμπλήρωσε. Τέλος ξεκαθάρισε πως κύριος στόχος των «κόκκινων διαβόλων» δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Αναλυτικά ανέφερε: «O κύριος στόχος είναι ο τίτλος της Premier League. Αυτό θέλουμε. Όταν παίζεις ποδόσφαιρο παίζεις για να κερδίσεις, όχι για να βγεις δεύτερος ή τρίτος. Έτσι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επιτύχουμε.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *