Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάει για σπουδαίο τριπλό «μπαμ» η Everton

Δυναμικά ετοιμάζεται να μπει η Everton στο μεταγραφικό παζάρι, «χτυπώντας» μάλιστα τρία σπουδαία ονόματα με τα οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά από τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε το πρωί οι «Toffees» έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Sunderland για τον Jordan Pickford έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών, όμως δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με το έγκυρο Sky Sports, ο Ronald Koeman βρίσκεται κοντά σε δύο ακόμη μεταγραφικούς του στόχους, τον Davy Klaassen και τον Sandro Ramirez.

Η Everton, λοιπόν, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ajax για την απόκτηση του Klaassen, δίχως όμως να έχει επέλθει ακόμη συμφωνία. Ο Ολλανδός άσος τα πηγαίνει εξαιρετικά με τον «Αίαντα» την τελευταία διετία και θα αποτελέσει μια σπουδαία προσθήκη για τους «Toffees» στη μεσοεπιθετική γραμμή. Μάλιστα, ο Klaassen προορίζεται για αντικαταστάτης του Ross Barkley, που πιθανότατα θα αποχωρήσει.

Όσο για τον Sandro, o Ισπανός επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Koeman, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 14 τέρματα στο πρωτάθλημα και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Έτσι, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Malaga και τη νέα σεζόν, με την Εverton να διατηρεί σημαντικό προβάδισμα.

Μάλιστα, ίσως αποκτηθεί και έναντι ενός ιδιαίτερα χαμηλού ποσού, καθώς υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *