Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πεπεισμένος για Alli o Guardiola

Κίνηση για τον Dele Alli της Tottenham ετοιμάζει, όπως όλα συνηγορούν, ο Pep Guardiola για το καλοκαίρι, προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας του.

Ο τεχνικός της Manchester City έχει βάλει στόχο την ενίσχυση του αγγλικού στοιχείου στην ομάδα και ένας από τους παίκτες που εκτιμά πολύ είναι ο νεαρός άσος των «Spurs». Μάλιστα, τις προθέσεις του Guardiola αποκάλυψε σε δηλώσεις του και ο πρώην άσος της Barcelona, Xavi, καθώς οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

«Μιλάω με τον Pep και ξέρω ότι θεωρεί σημαντική την απόκτηση Άγγλων ποδοσφαιριστών. Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος Άγγλος παίκτης -και ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη- είναι ο Dele Alli. Μιλάμε για έναν πολύ ιδιαίτερο παίκτη. Τεχνικά, είναι το είδος ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στον Guardiola, στο είδος παιχνιδιού του. Είμαι σίγουρος πως η Tottenham δεν θα τον αφήσει να φύγει, όμως ξέρουμε ότι η City έχει μεγάλους οικονομικούς πόρους. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι ο Pep θα αναζητήσει παίκτες σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στην Premier League», σημείωσε ο Xavi.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *